Chalet, stacaravans, tenten

We hebben 2 luxe chalets  , geschikt voor 5-6 personen. Het heeft een prachtig uitzicht op het natuurgebied. Verwarming mogelijk via een uitstekende kachel, ook in de doucheruimte.

De goed ingerichte keuken beschikt ook over een magnetron. Er zijn 2 slaapkamers: 1 met een 2 persoons bed, de andere met 2 1 persoonsbedden en een 'hoogslaper'. Er is voldoende ruimte voor een extra (kinder-)bed, wat wij voor u beschikbaar hebben.

In het chalet zijn huisdieren niet toegestaan.

 

De stacaravans zijn ingericht voor 8 personen. Er is een douche, wastafel en toilet, een goed ingerichte keuken en een kachel. Er zijn 3 slaapkamers en er kan in het zitgedeelte geslapen worden. Er is ruimte voor een kinderbedje, wat wij op aanvraag voor u klaarzetten. Meestal wordt , bij meer dan 6 personen, gekozen voor een bijzettentje. Deze mag u gerust meenemen en gratis er bij zetten, er is voldoende paats.

Buiten op het gras staan een picknicktafel en kuipstoeltjes.  Dit is omgeven door een heg wat veel privacy geeft. 

 

Onze 3 tenten zijn geschikt voor 6-8 personen. Deze zijn volledig ingericht. Slaapzakken en kussens dient u zelf mee te nemen. Buiten staat een picknicktafel.

Chalets

Tenten