Fotoboek

Wij verhuren comfort kampeerplaatsen, een chalet en geriefelijke stacaravans. In 2016 zijn we uitgbereid van 15 naar 23 plaatsen. Elke plaats heeft de beschikking over 10A stroom, water toe- en afvoer, een picknicktafel.

Mei 2017 hebben we ons splinternieuwe, verwarmde sanitair gebouw geopend. Inclusief familiedouche (geschikt voor minder valdien)  en babybad.

Voor schoolklassen en jeugdgroepen hebben we de mogelijkheid om tenten te huren. Desgewenst bieden we daarbij een avondvullende activiteit zoals pannekoekenfeest, zeskamp, stratego, douanespel, olifantenvoetbal, kampvuur. Neem een kijkje in het album 'activiteiten' en informeer gerust naar de mogelijkheden!

 

Ons akkerbouwbedrijf is gevarieerd. Er is van alles te beleven op en om de boerderij. Naast de camping is een wei waar kippen scharrelen en dwerggeiten spelen. Elke zomer, meestal begin juli, worden geitjes geboren.  We hebben uitzicht op het natuurgebied waar koeien grazen. Op ons land groeien o.a. aardappels, uien, tarwe, tuinbonen, erwten en mosterd.

In de zomervakantie hebben we iedere dag een activiteit. Zondagavond hebben we de Sing In. De wensen en de leeftijd van de kinderen, het weer en de bezigheden van de boer bepalen het programma voor de dagen erna. Vaste prik is het "d'Oute Poppe-buffet" gevuld met stampotten, rijst- en pastagerechten of pannenkoeken.

Bij ons wordt eindeloos gespeeld. Veel buiten: op skelters, oude fietsen, traptrekkers, stepjes. Je kunt hutten bouwen, trampoline springen, voetballen, vollyballen, schommelen. Op de zeldzame regenachtige momenten kun je terecht in de schuur. Ook daar veel ruimte om te voetballen. Er is een schommel, een lectuurtafel, tafeltennis, tafelvoetbal, en gezelschapsspelletjes.

Groepen mogen zelf hun dagindeling maken. Wij vinden het erg leuk een activiteit te organiseren. Informeer gerust!