Groepen

Je bent een groep tieners of jonge mensen. Je wilt bouwen aan je team, het seizoen afsluiten, met je klas het schooljaar vieren of  een nieuwe start maken in september.

Je zoekt voldoende ruimte, activiteiten voor jongeren, gezelligheid, volley- en voetbalveld, kampvuurplaats, overzicht. Een grote schuur voor als het regent.

Je vindt betaalbare comfort kampeerplaatsen met picknicktafels. Een nieuw ruim sanitair gebouw. Je hebt de mogelijkheid voor het huren van 2x8 en 1x6 persoons tenten. (zonder binnententen 10-14 slaapplaatsen! ) Eigen kampeermiddelen ook helemaal prima!

Je ontmoet de boer en zijn vrouw met een hart voor jeugd.  Ze bieden veel vrijheid en hanteren tegelijk structuur. Ze lopen over van ideeën voor activiteiten, vinden het leuk deze te organiseren en geven jullie natuurlijk de mogelijkheid zelf je programma in te vullen.

Je kunt kiezen uit zeskamp, levend stratego, douanespel, olifantenvoetbal, busje trap, omgekeerd verstoppertje, pannekoekenfeest enz. enz.

Nieuwsgierig geworden? Kijk in het fotoboek voor meer plaatjes bij dit praatje en informeer via de contactpagina naar de tarieven en mogelijkheden!