d'Oute-poppe

DE
De camping is gelegen naast ons gevarieerde akkerbouwbedrijf waar altijd van alles te beleven is. Kinderen kunnen de boer helpen met het voeren van geiten en kippen en met het rapen van de eieren.

Het terrein is ruim opgezet, alle 23 plaatsen zijn gescheiden door een heg of bomen. Splinternieuwe sanitaire voorzieningen met afwasplaatsen, familiedouches, babybad, minder validen toilet, wasmachine, koelkast / vriesvak.

Er is veel ruimte om te spelen: een groot voetbalveld, een volleybalveld, voetbalveld met mini-goals, een zandbak, schommels (ook in de schuur), een trampoline. Ook hebben we skelters. In de (verwarmde) recreatieruimte staat een pooltafel, een tafeltennistafel, een voetbalspel, een leestafel met gezelschapsspelletjes.

De stacaravans en calet zijn geschikt voor 5-8 personen. Ze zijn voorzien van een douche met warm water en toilet, een goed ingerichte keuken en een kachel. Buiten staat een tuintafel met tuinstoelen op een eigen grasveldje. Er is ruimte voor een bijzettent. De chalets hebben een prachtig uitzicht over het natuurgebied, richting Zierikzee, de zonsopgang.

De tenten

De tenten zijn geschikt voor 6-8 personen en volledig ingericht. Slaapzakken, kussens, handdoeken e.d. dient u zelf mee te nemen. 

Over d'Oute Poppe