Fotoboek

Wij verhuren comfort kampeerplaatsen, luxe chalets en comfortabele stacaravans. Van mei tot eind augustus zijn ingerichte tenten te huur. Elke plaats heeft de beschikking over 10A stroom, water toe- en afvoer, een picknicktafel.

Het sanitair gebouw is ruim, luxe, verwarmd en heeft een uitstekend ventilatiesysteem. De kranen zijn water sparend. Er is een familiedouche met babybad en een ruimte voor minder validen.

Ons akkerbouwbedrijf is gevarieerd. Er is van alles te beleven op en om de boerderij. Naast de camping is een wei waar kippen scharrelen en dwerggeiten spelen. Elke zomer, meestal begin juli, worden geitjes geboren.  We hebben uitzicht op het natuurgebied waar koeien grazen. Op ons land groeien o.a. tuinbonen, erwten, tarwe, gerst.

In de zomervakantie hebben we iedere dag een activiteit. Zondagavond hebben we de Sing In. De wensen en de leeftijd van de kinderen, het weer en de bezigheden van de boer bepalen het programma. Vaste prik is het "d'Oute Poppe-buffet" gevuld met stampotten, rijst- en pastagerechten of pannenkoeken. Hoogtepunt is de zeskamp waarbij boer Janleen álles uit de kast haalt.

Bij ons wordt eindeloos gespeeld. Veel buiten: op skelters, oude fietsen, traptrekkers, stepjes. Je kunt hutten bouwen, trampoline springen, voetballen, volleyballen, schommelen. Op de zeldzame regenachtige momenten - of juist heel warme dagen- kun je terecht in de schuur.  Er is een schommel, leestafel, bibliotheek, tafeltennis, tafelvoetbal, en gezelschapsspelletjes. Komende zomer gaan we een boekenkast vullen.

Groepen mogen natuurlijk zelf hun programma maken. Wij vinden het erg leuk een activiteit te organiseren. Informeer gerust!